Un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale a pătruns cu forța într-un apartament din Suceava pentru a imobiliza un tânăr care deranja întregul bloc


Intră acum și în grupul de

Poliția Municipiului Suceava a fost alertată duminică seara la ora 23: 12 printr-un apel la 112 de o locatară a unui bloc situat pe strada Zamcei, care a reclamat gălăgia făcută la un etaj superior al clădirii.

Aceasta a semnalat că dintr-un apartament de la etajul IV, se auzeau țipete și zgomote puternice.

La fața locului s-a stabilit că apartamentul respectiv este ocupat de un tânăr de 20 de ani, care locuiește acolo cu chirie. În jurul orei 23:00, tânărul ar fi început să țipe și să facă zgomote intense, fiind sub influența alcoolului.

Echipaje de intervenție din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) al I.P.J. Suceava s-au deplasat imediat la locuința acestuia și au fost nevoite să pătrundă cu forța în apartament pentru a-l calma. În interior, tânărul a fost găsit într-o stare de iritabilitate accentuată și, după ce a fost imobilizat, s-a solicitat sprijinul Serviciului de Ambulanță pentru transportul său la neuropsihiatrie, în vederea unei evaluări și îngrijiri de specialitate.

Incidentul a fost soluționat fără alte consecințe, iar liniștea a fost restabilită în imobil.


Intră acum și în grupul de