Un bărbat fără permis reținut de poliție în arest după o urmărire la Arbore. El a încercat să scape cu fuga după ce a ajuns cu mașina în șanț


Intră acum și în grupul de

La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Solca au încercat să oprească o autoutilitară Volkswagen pe strada Stelian Gruia, în apropierea căminului cultural din comuna Arbore. Șoferul a ignorat semnalele de oprire și și-a continuat deplasarea pe străzile Tolocii și Dealul Țapului.

Lucrătorii de poliție au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase, iar autoutilitara a intrat pe un drum agricol. După aproximativ 2 km, șoferul a pierdut controlul și a intrat într-un șanț. Acesta a abandonat vehiculul și a fugit prin vegetație, ascunzându-se într-o anexă de pe strada Tolocii, unde a fost prins și imobilizat de polițiști.

În urma identificării, s-a constatat că bărbatul are 34 de ani și nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a recunoscut că a condus autoutilitara din centrul localității Arbore fără a deține permis.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.


Intră acum și în grupul de