Un bărbat din Dolhești a murit în timp ce mânca și bea alcool în fața casei ascultând muzică


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 12 Preutești au fost sesizați, marți după amiaza, prin apel de urgență 112 de către personalul medical al Serviciului de Ambulanță Fălticeni despre un incident tragic în care un bărbat s-a înecat cu mâncare.

Patrula de poliție a ajuns rapid la fața locului, confirmând cele sesizate. Conform relatărilor oferite de mama victimei, fiul ei revenise acasă în stare de ebrietate în jurul orei 14:20, după ce plecase de la un bar din sat.

Bărbatul s-a așezat pe o treaptă de lângă fântâna din fața casei, unde asculta muzică și consuma alcool și mâncare. La scurt timp, mama acestuia a observat că s-a înecat și a încercat să-l ajute. A solicitat și sprijinul unui vecin, dar, văzând că nu reușesc să-l salveze, a apelat serviciul de urgență 112, solicitând intervenția unui echipaj medical.

Echipajul de la Ambulanța Fălticeni a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a reușit să-l salveze pe bărbat, fiind declarat decesul. Polițiștii au constatat că pe corpul acestuia nu existau semne de violență.

Pentru elucidarea cauzelor decesului, a fost solicitată intervenția Serviciului de Medicină Legală Suceava, care va efectua necropsia. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Fălticeni.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, iar cazul va fi soluționat de către Postul de Poliție Dolhești.


Intră acum și în grupul de