Un copil de un an și șapte luni a murit la Vatra Dornei după ce a fost lovit de o mașină în curtea părinților


Intră acum și în grupul de

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic, vineri după amiaza, de către Spitalul Municipal cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 1 an și 7 luni, a fost adus la Centrul de Primiri Urgențe cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut deschis și comă de gradul IV. Din păcate, în urma leziunilor suferite, copilul a intrat în stop cardio-respirator ireversibil, decesul fiind constatat ulterior.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei. Din primele verificări a reieșit că minorul locuia împreună cu părinții săi în Vatra Dornei. În jurul orei 17:00, o cunoștință apropiată a familiei, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu autoturismul în curtea locuinței, a acroșat copilul, care se afla în apropierea vehiculului. După impact, șoferița a realizat că minorul era grav rănit și a alertat imediat familia.

Copilul a fost transportat de urgență la spital de către părinți, dar, în ciuda eforturilor medicale, nu a mai putut fi salvat. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei, urmând ca autopsia să fie efectuată de Serviciul de Medicină Legală Suceava.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de „Ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de