Incendiu la o casă de locuit din Vatra Dornei izbucnit de la un cablu electric defect


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a afectat, duminică după amiaza, o casă de locuit din Vatra Dornei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, locotenent-colonel Alin Găleată, pompierii militari ai Detașamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Vatra Dornei

La sosirea echipajelor, ardea mansarda locuinței, construită din lemn și acoperită cu tablă, cu pericol de propagare la întreaga construcție, dar și la gospodăriile învecinate (case și anexe).

În incendiu au ars pereții interiori ai mansardei pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, astereala acoperișului pe 20 de metri pătrați, structura balconului, elemente de tâmplărie și altele.

Totodată, s-au distrus pereții interiori, din rigips, pe 40 de metri pătrați, pardoseala din lemn pe 4 metri pătrați, obiecte de uz casnic și articole de îmbrăcăminte.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolația deteriorată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, dar și construcțiile gospodăriilor învecinate, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de