Bărbat reținut pentru multiple infracțiuni, inclusiv furt de material lemnos și conducere fără permis sub influența alcoolului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Suceava a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, inclusiv furt calificat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis, precum și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 11 octombrie 2024, suspectul ar fi sustras 17 piese de material lemnos din specia plop și salcie dintr-o rampă situată în pădurea Buda, aparținând Ocolului Silvic Dolhasca.

Ulterior, acesta a încărcat materialul lemnos într-o remorcă atașată unui tractor neînmatriculat și neînregistrat. În momentul în care a fost surprins, bărbatul conducea vehiculul fără a deține permis și avea o alcoolemie de 1,30 g/%o, conform unui raport de expertiză medico-legală.

Infracțiunile pentru care este cercetat includ „furtul calificat”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea fără permis”, precum și punerea în circulație a unui vehicul și a unei remorci neînmatriculate. Autoritățile au dispus reținerea suspectului, urmând ca acesta să fie prezentat în fața procurorului cu propunerea de a fi plasat sub control judiciar.


Intră acum și în grupul de