Trei șoferi suceveni băuți, reținuți în arest pentru infracțiuni rutiere grave


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat reținerea a trei șoferi implicați în incidente rutiere grave, toți aflați sub influența alcoolului, aceștia fiind plasați în Centrul de Reținere din cadrul I.P.J. Botoșani.

Primul incident s-a produs pe 3 octombrie 2024, când un bărbat, de 43 de ani, din comuna Preutești, a fost implicat într-un accident soldat cu pagube materiale pe DJ 208, în Dolheștii Mari. Acesta conducea un moped neînmatriculat, fără permis de conducere, și avea o alcoolemie de 1,68 ‰. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului,” „conducerea unui vehicul fără permis” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.”

Un alt caz, înregistrat pe 21 septembrie, a implicat un bărbat din comuna Râșca, care a fost depistat în trafic sub influența alcoolului. Pe 23 octombrie, după consultarea cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.”

Într-un al treilea caz, un alt bărbat, tot din comuna Râșca, a fost reținut pe 24 octombrie 2024, după ce a refuzat prelevarea de probe biologice, faptă pedepsită conform Codului Penal. Poliția a dispus reținerea acestuia, în cadrul unei razii organizate în zona Fălticeni.


Intră acum și în grupul de