Tragedie în Vicovu de Sus: Un copil de 1 an și 7 luni, accidentat mortal de un adolescent în curtea unei locuințe


Intră acum și în grupul de

Poliția Orașului Vicovu de Sus a fost alertată vineri după amiaza printr-un apel la 112 de un localnic cu privire la un accident tragic în care un copil de doar 1 an și 7 luni a fost lovit de o autoutilitară în curtea imobilului de pe strada Romană.

Imagine ilustrativă: pixabay.com

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:10, când un adolescent în vârstă de 15 ani,  s-a urcat la volanul unei autoutilitare Ford Transit, aflată parcată în curtea locuinței. Cheile vehiculului erau lăsate în contact, iar tânărul a încercat să pună în mișcare mașina. La scurt timp după pornire, acesta a auzit un zgomot și a coborât din vehicul, observându-l pe fratele său mai mic, lângă roata din spate a autoutilitarei, prezentând leziuni grave la nivelul capului.

Un echipaj de ambulanță a intervenit la fața locului și a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes, copilul fiind declarat decedat. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți „Sfinții Dr. Cozma și Damian” pentru efectuarea necropsiei, necesară stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Din discuțiile cu familia minorilor, polițiștii au constatat că nu există suspiciuni cu privire la cauza morții micuțului. Poliția a deschis un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de