O fetiță de șase ani din Bilca adusă de urgență la Spitalul Rădăuți după ce a băut antigel crezând că e suc


Intră acum și în grupul de

O fetiță de șase ani a fost adusă, duminică seara, de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți după ce aceasta a băut antigel crezând că este suc.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor, duminică seara la orele 18.40, personalul  de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizat telefonic de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat o fetiță de 6 ani, iar părinții ei au relatat că a ingerat o cantitate mică de antigel.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în timp ce fetița se deplasa pe locul de pasager pe bancheta din spate cu un autoturism pe raza comunei Bilca împreună cu mama sa.

  Mama a spus că fiica ei a crezut că într-o sticlă din autoturism este suc, însă era antigel amestecat cu apă distilată pentru răcirea autoturismelor. Aceasta a precizat că fetița doar a gustat din acesta și cu toate că nu prezenta semne sau acuza dureri de vreun anume fel a transporta-o la secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți.

Fetița era conștientă și a fost diagnosticată de către personalul medical cu ingerare involuntară de antigel, fără ca viața să-i fie pusă în pericol.

               În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămarea corporală din culpă”, cercetările urmând a fi continuate de către organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Bilca, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de