Un bărbat care a incendiat locuința părinților din Șcheia a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava informează că, la data de 26 octombrie 2024, procurorii din cadrul acestei instituții, cu sprijinul polițiștilor judiciari din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava – Secția 9 Poliție Rurală Șcheia, au dispus reținerea suspectului S.M.S. pentru 24 de ore, fiind acuzat de „distrugere”.

Conform anchetatorilor, în dimineața zilei de 26 octombrie, în jurul orei 03:00, suspectul ar fi pătruns în locuința tatălui său din satul Șcheia, județul Suceava, unde, pe holul imobilului, a aruncat un obiect cu substanță inflamabilă, declanșând un incendiu care s-a extins rapid și a distrus aproximativ 80% din locuință. Incidentul a pus în pericol bunurile din gospodărie și a reprezentat o amenințare gravă la adresa vieții persoanei vătămate și a unui martor prezent în locuință în acel moment.

Ulterior, în data de 27 octombrie 2024, procurorii au pus în mișcare acțiunea penală împotriva suspectului S.M.S., acesta fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, solicitare ce a fost aprobată.

Ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a documenta întreaga activitate infracțională a suspectului.


Intră acum și în grupul de