Campionul european la alergare montană, dorneanul Gabriel Bularda, rezultat modest la Campionatul Balcanic. Antrenorul sportivului, Cristian Prâsneac: A tatonat transferul la CS Botoșani și nu a făcut o pregătire specifică


Intră acum și în grupul de

Campionul european la alergare montană, dorneanul Gabriel Bularda, a obținut doar locul cinci în cadrul Campionatului Balcanic de Alergare Montană, desfășurat sâmbătă în localitatea sârbă Vrnjacka-Banya, dar a cucerit medalia de argint cu reprezentativa României.

Antrenorul lui Bularda, Cristian Prâsneac, a declarat că sportivul dornean Gabriel Bularda a luat startul, sâmbătă, la Campionatul Balcanic de Alergare Montană din localitatea Vrnjacka-Banya din Serbia.

La finalul competiției, sportivul dornean a cucerit medalia de argint cu Reprezentativa României.

Componenții echipei României au ocupat locul 4, cu Cătălin Tocilă, de la LPS Suceava și dublă legitimare cu SCM Gloria Buzău, fiind antrenat de prof.Toader Flamându, pe locul cinci s-a clasat Gabriel Bularda de la CSM Dorna Vatra-Dornei, pe locul 7 Marius Rădoi de la CS Atletics Slănic Prahova și dublă legitimare cu CSM Dorna Vatra-Dornei și locul 9 Cătălin Liscan de la LPS Botoșani.

Cristian Prâsneac a spus că la acest campionat s-a văzut lipsa de pregatire a sportivului său, Gabriel Bularda, care timp de o lună de zile a tatonat transferul la CS Botoșani  și că s-a văzut ca la acel club nu a făcut o pregătire specifică, fapt demonstrat și de rezultatele la ultimele trei compețiti la care sportivul dornean a participat.

„Sper că acest duș rece pe care l-a primit să fie pentru sportivul dornean un semn de întrebare și în aceste două luni cât au mai rămas până la Campionatul European de Alergare Montană, respectiv 1 iulie, la Skopje-Macedonia, să muncească,  să se odihnească și să își apere titlu de Campion European pe care l-a obținut anul trecut”, a spus Prâsneac.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de