Fotbal: Rapid Suceava pierde ultimul meci din campionat


Intră acum și în grupul de

FC Panciu – Rapid CFR Suceava 1 – 0 (1 – 0)
Rapid CFR Suceava a încheiat sezonul 2010-2011 din Liga a III-a pe locul 12. Lipsiţi de grijile retrogradării, sucevenii au evoluat în ultima etapă la Panciu, unde au pierdut cu 0-1 în faţa echipei locale, însă meciul a fost mai mult unul de vacanţă. Motivaţi de dorinţa de a se clasa pe poziţia a cincea, păncenii au înscris în ultimul minut al primei reprize, când Ionuţ Radu a fructificat o centrare venită de la colegul său de atac, Cătălin Costin.

În partea secundă a întâlnirii, tot gazdele au avut şansa de a marca, în vreme ce echipa antrenată de Ioan Radu, lipsită de aportul câtorva jucători importanţi, nu a putut pune prea mari probleme porţii adverse astfel că rezultatul final a rămas cel stabilit în minutul 45.

Pentru gruparea feroviară se încheie un sezon de tranziţie, în care lipsa de experienţă a jucătorilor a fost compensată în unele partide de dorinţa acestora de a demonstra că au valoare de Liga a III-a.

Au evoluat formaţiile:
FC Panciu: Lazăr – Parlac, Gurguiatu, Stan, Mihai – Stoian, Bira (46 Gălăţeanu,75 Corbea), Bucătaru, Duţu (61 Cioran) – Radu (46 Dobrescu), Costin.

Rapid Suceava: Hofbauer – Ciurlă, Dumitriu, Zaremba, Spătar – Golofca, Corban, Vaida, Păşcănuţ – Liutec, Barbir. Antrenor: Ioan Radu

Rezultatele înregistrate în etapa a XXX-a:
Cetatea Târgu Neamţ – FCM Bacău 0 – 3
Ceahlăul II Piatra Neamţ – Petrotub Roman 0 – 3
FCM Oneşti – CSM Paşcani 2 – 2
CS Panciu – Rapid CFR Suceava 1 – 0
Politehnica Galaţi – CSM Focşani 1 – 0
ASC Bacău – Luceafărul Mihai Eminescu 6 – 1


Intră acum și în grupul de